När är "plötsligt"??

Jag tillhör inte dom som köper lotter varje vecka, eller ens varannan, men när jag väl gör det är jag nästan övertygad om att NU... nu jäklar är det vinst! Det är det aldrig. Inte annat än 25 eller 50 kronor möjligtvis, vilket blir nya lotter men sen är det stopp.
Tänk dom som vinner massor med miljoner, mer än vad som går att göra av mig på "normalt" sätt. Blir dom lyckligare? "Nej, man blir inte lyckligare av pengar" säger dom flesta, och det håller jag med om, men man blir väl i alla fall inte mindre lycklig? Eller? Jag lovar att berätta om "plötsligt" inträffar.

Jag hittade en LO från Lukas dop som jag inte har visat. Jag ville hålla den ganska "ren" och har därför inte så mycket dekorationer.

Jag har också gjort ett bidrag till Pysslarnas april-utmaning, men det visar jag när inlämningstiden har gått ut.

Nu är det sent (som vanligt) och jag ska skynda mig till sängen.

Kram!

/Ali


Tävling för cupcakes-fans

Jag har hittat en tävling hos Kalasgott där man kan vinna ett helt kit från Lyckas med Mat. Det är ett kit som innehåller prylar för att dekorera söta cupcakes med. Butiken är fylld med massor av jättefina och användbara prylar.
Om jag fick välja tre favoriter just nu så skulle det bli en turkos gjutjärnsgryta från Le Creuset, gasbrännaren Turboflame Art och den här lilla röda mjölkkannan, också den från Le Creuset. Tyvärr har jag inte hittat några guldbyxor så jag får nöja mig med att titta och drömma... Nu ska jag drömma att jag vinner cupcake-kittet till att börja med... :-)

   

(Bilderna är lånade från Lyckas med Mat.)


Prova lyckan och var med att tävla du också...

Kram!

/Anneli


Söndag 18

Söndag kväll och en ny arbetsvecka runt hörnet. I helgen har jag umgåtts med vänner och familj utan att ha några måsten inplanerade. Skulle egentligen ha varit på scrapträff men den blev inställd och ärlligt talat kändes det rätt skönt. Det enda pysslande jag har gjort är ett halsband till mamma.
Idag var jag in till Åhléns och köpte tyg till en ny köksgardin. Min symaskin är (tyvärr) inte så samarbetsvillig så snälla mamma har lovat stå för sömnaden. Ska dock klippa och nåla själv. Återkommer med resultatet, men jag kan iaf säga så mycket som rosa, grönt, mycket mönstrat och somrigt... :-)

Jag fyllde år förra veckan och blev firad både av familj och söta vänner. Mamma gav mig en höstol, nå´t jag har velat ha lääänge. Superbra att förvara tjocksockar m.m. i. Fick också fina smycken och scrapprylar.


(klicka för större)

För några helger sedan var det scrapträff och mässa i Öjebyn. Vi var ca 10 från Pysslarna som åkte dit och hade en trevlig helg. Som vanligt var jag inte superproduktiv, men lite fick jag iaf gjort, visar några alster här:

Jag har ju haft svårt för spets och att ha för mycket "lull-lull" på mina alster, men här kändes det som att det skulle passa fint så det blev premiär för både spets, metall och nålar...
Här är en LO från i jättevarm och solig dag i somras när jag och Viktoria tog en tur till Café Rävasten. Lite kul att scrappa så somriga bilder mitt i vintern när vinden och snön yr utanför fönstret.

 Nu om några minuter är det måndag så jag ska krypa ner under täcket.

Kram!

/Ali


Glad påsk!Önskar alla en härlig påskhelg och hoppas på solsken, men här i norr verkar den endast lysa med sin frånvaro. I morse regnade det när jag åkte till jobbet och det var superhalt på vägen. Not good.
Nu känns det jätteskönt att ha 4 lediga dagar framför sig. Jag ska försöka hinna pyssla lite, har några födelsedagskort som måste göras. Sen hoppas jag ju på att solen tittar fram och att det bllir någon tur ut på isen så jag får grilla lite korv.

Glada påskkramar!

/Ali


RSS 2.0