BlogCandyTrillade precis på ett sjukt
generöst blog candy...


It would make me sooo very happy if I should win all this...

/Ali

Semlans dag

Idag är det fettisdag, och alltså dagen då man FÅR äta semlor. Förr åt jag aldrig semlor innan denna dag, det var fusk, men i år har jag faktiskt tjuvsmakat 2 gånger... i julas (saffranssemla) och så för några veckor sedan.

I kväll har jag bjudit syrran & H och mamma på semlor som faktiskt var hembakade! Jag kan tyvärr inte ta åt mig äran av att ha bakat själva bullarna, men dom ÄR hembakade... sen har jag gjort egen fyllning och klappat dit grädden - voila!

 

Jag glömde ta bilder innan vi åt upp dom, så bilden här intill är lånad från nätet...

Hur föredrar ni att äta era semlor?
Badandes i varm mjölk, sk hetvägg, eller "torrskodd"? Jag väljer definitivt den torra varianten, är inte så förtjust i varm mjölk.

I lördags var jag på scrapträff med Pysslarna. Det var riktigt busväder ute så det var skönt att sitta inomhus och pyssla hela dagen. Jag fick väl inte så väldigt mycket gjort, men det gör ingenting för det är ju så trevligt att  bara träffa alla goa tjejer och babbla bort tiden. Nu till helgen ska jag på ännu en träff som är i Norrfjärden och det ska bli sååå kul. Återkommer med bilder på skapade alster från båda träffarna efter nästa helg.

Kram från mig!
/Ali

Helmer och elefanter

I lördags var jag till Ikea med C. Hon är det perfekta Ikea-sällskapet: blir varken less eller gnällig, haha, och vi har tillbringat måååånga timmar på olika ikea-varuhus under åren...
Egentligen hade jag inget speciellt som jag skulle köpa eller kolla på, men det är ju alltid kul med en tripp till Happis så jag hängde med. När vi kom fram var det knökfullt på parkeringen, men väl därinne var det inte så farligt mycket folk faktiskt.

Jag shoppade inte så mycket, inte ens värmeljus, men hade bl a Helmer och några elefanter med mig hem...Helmer är en röd och fin lådhurts som är ganska smal, och förhoppningsvis kommer att passa perfekt i min lilla (!!) pysselvrå. Sen kunde jag inte motstå brickan med elefanterna - den är jättefin!! :-)

När vi kom tillbaka blev jag bjuden på supergod laxmiddag och vin. C hade sambo med barn på annat håll så vi kollade på melodifestivalen och satt och surrade hela kvällen tills vi nästan somnade i varsin soffhörna. Jag hade  ialla fall en mycket trevlig dag och kväll. Tack vännen!

Jag har inte pysslat nå´t på länge så det finns inget nytt att visa upp, men kanske efter helgen då det är dags för träff med Pysslarna. Jag har så svårt att ta mig tid till att pyssla på vardagarna, så det är perfekt att åka på träffar för där finns det inga andra måsten, utan man kan sitta en hel dag utan dåligt samvete. Super!

Kram till er alla!
/Ali

Jag vann !!!!!!

Jag tog nyss en tur i Pysslarnas forum och fick till min stora glädje se att jag har vunnit  månadsutmaning för dec-08/jan-09 !!!!  Galet roligt! :-)
Den gick ut på att lifta Sussigs fina LO som ser ut så här:Och mitt resultat blev detta:Verkligen superkul!
Nu blir det spännande att se vad vinsten består av, fniss...

Kram från mig!
/Ali

Snö, snö, snö...

... och ännu mera snö. Nu har det snöat i flera dagar och jag börjar nog tycka att det räcker nu. ;-)
Så här såg det ut på min balkong tidigare idag... väldigt vitt! Dagar som denna känns det rätt bra att bo i lägenhet och inte ha en gårdsplan som måste skottas. 

Vädret har inte direkt inbjudit till några uteaktiviteter så idag har jag bara varit hemma och haft en lugn och skön söndag med lite bokläsande, TV-tittande, och liiite surfande... Man kunde ju tro att jag skulle ha scrappat, men konstigt nog har det inte blivit av. Inspirationen har inte riktigt funnits där så det får bli en annan dag. Jag behöver göra några grattis-kort, men än är det gott om tid.

I går kväll var jag bjuden på surströmmingsfest hos A och M!! Japp, det stämmer, suris mitt i vintern, haha, men det var gott och mycket trevligt. Jag fick i mig hela 5 stycken vilket är rekord, jag brukar inte äta fler än 3, max 4. Dom var dock väldigt små!

Nu ska jag koka lite vatten och göra en kopp the, sen om en stund är det Beck som gäller på TV.

Kramis från mig!
/Ali

Utlottning hos Prillig
Jag har länge önskat mig sk
"halv-vantar",   - - - - - - - - - - - ->
och råkade nyss klicka in
Prilligs blogg där det var
utlottning av dessa:                 

Är dom inte superfina?
Hoppas verkligen på vinst!Kram
/Ali
.

Ny look...

Igår kväll fick jag för mig att ändra utseende på bloggen, och utan att lägga ner alltför mycket tid och energi fick det bli så här...  grönt och randigt, haha. Väldigt randigt!!
Är dock inte själv säker på vad jag tycker om resultatet, så jag kanske ändrar igen snart...

/Ali


RSS 2.0