Wohooo!!Jag vann med mina bidrag i Pysslarnas CC härom helgen. Glad!
Två förstapris (varav ett delat) och ett utlottningspris. Tack till er som röstat på mina alster.

Kram

/Ali


Söndag

Då är det söndag igen, och som vanligt har helgen varit några dagar för kort... ;-)

Igår var jag på inflyttningsfest. Det bjöds på jättegod mat och dryck och var väldigt trevligt. Tog taxi hem vid ett-tiden vilket kändes som en lagom tid. Kunde dock inte somna förrän framåt tre ungefär.
Idag har jag tittat på reprisen av mel.festivalen (urrk) och sen herrarnas skidlopp från igår kväll vilket var betydligt mer underhållande; guld + brons! Hurra hurra!! :-)
Lilla systersonen har fått magsjuka, och jag som träffade honom igår... Var dock inte så supernära så jag klarar mig säkert från det.
Nu på tisdag ska jag på hudvårds"klass". Jag är så jäkla torr i ansiktet så här års och borde bli bättre på att använda nattcreme, så jag ska se vad dom har att erbjuda.

Nu ska jag byta gardiner i köket!

Ha en trevlig söndagkväll.

Kram

/Ali


Glad av lite blommig plåt?

Ja, det kan tydligen iaf jag bli... I går på lunchen kikade jag in till Fröken April nere i järnvägsstationen. Där hittade jag en supersöt liten burk/låda i plåt som jag bara var tvungen att köpa. Hela butiken är jättemysig och fylld med små "sötsaker" som man vill ta med sig hem.
Visst är den fin min burk?
I helgens CC som Pysslarna ordnade fick jag ihop bidrag till 3 av utmaningarna. Det var inte det mest pysselvänliga vädret med strålande sol och härliga vinterdagar, men många pysselglada tjejer trotsade solskenet och pysslade ihop flera fina bidrag.


I denna utmaning skulle ordet "Tillsammans" vara med, och jag gjorde en LO med bilder från i somras när några av mina grannar på ön ordnade en jättetrevlig grillfest för alla som ville vara med.Här gällde det att använda så många spillbitar som möjligt. Det var kul att blanda färger och mönster hur som helst och inte tänka så mycket på om det passade ihop... Blev faktiskt nöjd själv (om man nu får säga det). ;-)Sista tävlingen jag hann med var en kortutmaning med "måsten och förbud". Kortet fick inte vara kvadratiskt och inte innehålla spets eller färdigköpta blommor. Sen var det tvunget att det var minst 3 olika mönsterpapper, något i 3D samt halvpärlor/bling.

Det var vad jag hade att bjuda på denna gång.

Kram från mig!

/Ali


Racervecka

Veckan började med en jätteseg måndag, men det var nog bara för att jag inte kände mig helt kry, för sen visslade det bara till så blev det fredag... Härliga fredagkväll - bästa tiden på veckan med hela helgen framför mig.Den här helgen har Pysslarna en cybercrop som jag ska försöka delta i så mycket jag hinner, men har lite annat inplanerat också, så det återstår att se hur mycket det blir.

Nu blir det kycklingsallad till middag och kanske ett glas rött också... ;-)

Önskar alla en mysig helg!

Kram från mig

/Ali


Måndag...

I helgen har jag varit på scrapträff med goa och härliga vänner. Vi styrde kosan mot Skellefteå där vi pysslade heeela dagen lång. Som sig bör blev det även en del kaffe, godis och skratt. En toppendag med andra ord!!
Här är två skapelser:
En LO som jag gjorde till en skisstävling som jag hittade hos Ami och så här blev den:


Ett litet alla hjärtans-kort blev det också, och det vann jag faktiskt 2:a pris med :-)Har ju också lovat visa det andra stafflikortet som jag gjorde på Pysslarnas träff på Porsön, och här kommer det:


Jag brukar ofta tycka att måndagar går ganska snabbt på jobbet, men idag var det rena motsatsen. Tiden har sniglat sig fram och jag har bara längtat hem till soffan och en tjock pläd. Det känns som att en förkylning är på antågande så jag ska försöka kurera mig med en kopp Roiboos hallon/yoghurt-the. Kanske blir det en kula glass också...

Nu ska jag se vad dom hittar på i "Halv åtta hos mig".

Kram på er!

/Anneli


Superstort blogcandy
Passa på att vara med i ett superbt bloggcandy av STOOOORA mått hos Svensk Scrapbooking.
Klicka på bilden!

Kram

/Ali


RSS 2.0