Bäbis och kanelbulle

Jag glömde visst att lägga ut mina skapelser från Högsön. Två av dem måste jag vänta lite till med, men här kommer ett kort och en LO:


Stafflikort till syster med familj som fick en liten tös på årets första dag. Jätteroligt eftersom dom redan har en liten kille.


LO som gjordes efter en jättefin skiss och som samtidigt var en tävling på träffen, och guess what... jag vann!!! Wohoo!

Nu är det dags för middag!

Kram
/Ali 


ScrapeventetHelgen 5-6 februari anordnas Scrapeventet i Skellefteå, och idag bestämde jag mig för att åka och har anmält mig. Vi var ett gäng från Pysslarna som åkte ner när det gick av stapeln förra året, och hade en riktigt trevlig dag. Förhoppningsvis blir det lika kul denna gång.
Det finns fortfarande platser kvar så skynda att skicka iväg en anmälan!!

/Ali

Pysselhelg

Förra helgen var jag på Pysslarnas årsmöte och träff i Högsön. Det var en perfekt helg att tillbringa inomhus med tanke på att lördagen bjöd på 31 graders kyla och söndagen var väldigt snöig.
Tjejerna som stod för träffen hade ordnat det hela jättefint med gemensam lunch, smörgåsar och fikabröd samt roliga utmaningar att delta i. Jag är ju ingen snabbscrappare så jag hann bara vara med i en av tävlingarna, och den vann jag faktiskt! Glad!
Varje gång jag har varit på träff är jag så fylld av inspiration och vill bara fortsätta pyssla, men sen när jag väl är hemma kommer jag inte igång. "Jag ska bara..." innan jag sätter mig, och sen har kvällen gått. Måste bättra mig... ;-)

Till helgen, när det är dagsljus, ska jag fota mina alster och lägga upp dem här.

Nu säger jag go´natt!

Kram
/Ali


Ny blogg skapad!

Jag ska inte sluta med den här bloggen, den fortsätter som vanligt, eller förhoppningsvis lite bättre än "vanligt", fniss. Har ju inte direkt överproducerat inlägg...

Anyway...
Jag har hoppat på en fotoutmaning som kallas 365 foton 2011.
Det går ut på att man ska göra 365 inlägg under 2011 med ett foto i varje. Fotot ska vara kopplat till ett tema utifrån en lista på 365 olika teman. Vissa svårare än andra, men det är tillåtet att byta ut upp till 52 teman till något man väljer själv.
Jag tycker att det verkar vara en jättekul idé, och tanken är att jag ska komma igång med fotograferandet mer och tvingas utmana mig själv att vara lite mer kreativ, för vissa teman känns riktigt kluriga.

För att få bättre struktur på det hela och lättare veta hur många inlägg jag gjort har jag skapat en ny blogg där jag kommer att publicera mina foton. Än så länge har jag bara hunnit med 4 inlägg, men besök gärna nya bloggen, alis photo, ändå!

Ha det bra!

Kram
/Ali


RSS 2.0