Gott Nytt År !Önskar alla ett fantastiskt nytt år 2009 och hoppas att det blir Ert bästa år hittills!

Kram från mig
/Ali

Host och snörvel


Jag har åkt på en förkylning och hostar, snörvlar och har rinnande ögon och huvudvärk... inte kul alls. Jag som lovat några vänner att följa med ut "på lokal" ikväll och tom köpt biljett i förväg (kors i taket), men det kan inte hjälpas, jag känner mig alldeles för risig... Jag får kura ihop mig i soffan under en filt och dricka varmt te istället.

Även om jag var lite hängig redan i går så var julaftonen mysig med god mat och trevligt sällskap. Jag har tydligen varit lite snäll under året också för jag fick en del julklappar... :-)

Önskar er alla en fortsatt mysig julhelg!

Kram
/Ali

Dan före dan före dopparedan...

Två dagar kvar till julafton och jag är helt stressfri!!
Alla klappar är inhandlade (dock ej inslagna), skinkan är griljerad och avsmakad och sillen är inlagd. I morgon kväll ska jag bara mysa på och njuta av att ha fem lediga dagar framför mig.
Från början var det meningen att julafton skulle firas hemma hos mig, men nu blir det att vara hos min farbror och hans fru på Bergnäset istället vilket också ska bli jättetrevligt.

Jag hann faktiskt göra några fler julkort, modell mindre och snabbare... alla är likadana så jag visar bara ett:

 

Kram från mig
/Ali

Årets julkort - hittills...

... men jag hoppas på att hinna knåpa ihop några fler.
Förra året blev det bara ynka tre stycken, så jag ligger ju på plus redan, även om det inte blir fler nu...
Så här ser dom ut: 


    
(klicka på bilderna så visas dom större)

Kram
/Ali

3:e advent

Det är inte klokt vad tiden går fort, bara drygt en vecka kvar till julafton... undrar när julstämningen ska infinna sig?
Har i alla fall gjort några små försök att få lite juligt här hemma:


Årets adventsljusstake... är inte så förtjust i "vanliga" så jag nappade på en idé jag såg i en tidning. Blev rätt nöjd själv faktiskt.

     

I går hade jag min årliga glöggkväll. Har velat lite hit och dit om jag skulle orka ställa i ordning nå´t iår, men traditioner ska man ju hålla på... Det var några som inte kunde komma, men vi var iaf ca 10 personer som drack glögg och knaprade på pepparkakor m mögelost (mums), knäck och annat julgodis. Fick en Hjortronglögg från Muddus i present, den var god och körbar (alkoholfri) så alla kunde smaka av den.

Välkommen...

... till min blogg.
Japp, det stämmer, jag har kapitulerat och skapat en egen blogg!!
Det är dock inte en blogg som kommer att uppdateras dagligen - långt ifrån - utan lite sporadiskt när andan faller på...
Mest kommer det att bli resultat av mitt pysslande, alltså egengjorda kort och scrapbooking som är en superkul hobby som min goda vän E drog in mig i för ca ett år sedan.

Jag håller på att ställa iordning en liten pysselvrå (med betoning på liten), så jag slipper ha köksbordet helt ockuperat av papper och prylar. Jag ska visa bilder på resultatet när jag är någorlunda färdig, och det borde inte dröja så länge för jag fick upp hyllor idag så det börjar arta sig...

Nu är klockan mycket så jag säger tack för idag och go´ natt!

Kram
/Ali


RSS 2.0