Åååk!

För ett tag sedan gjorde jag en LO med foton från förra vintern när systersonen åker pulka hemma på gården.
Det är ingen stor pulkbacke men är man bara 2,5 år så är det ändå spännande.Jag är inte så bra på att hålla koll på vilka papper jag använder, men här är det till största delen papper från PION Design (dock ej det blå med vita bollar på). Hittade också "snöbollar" på en metalltråd som jag har köpt någon gång förut. Dom passade bra att använda som en förlängning av bilden med pojken som kastar snöboll längst ner vid journalingen.

Nu ska jag försöka skapa något till SkrapGalens CC som pågår för fullt.
Det stormar sjukt mycket ute så det är perfekt pysselväder!

Kram!

/Ali

Januaribidrag

För några veckor sedan var jag hos Ejja och pysslade en kväll. 
För att utmana mig själv lite grann lät henne välja vilka papper och dekorationer jag skulle använda och sen valde jag foton utifrån det.
Det fick bli mitt bidrag i Pysslarnas månadstävling...Det var ett kul sätt att skapa på, slapp liksom tänka själv och det är ju trevligt ibland... haha.

Kramis!

/Ali


Vad är klockan?


Vad kallas motsatsen till att försova sig?? Det har jag iaf gjort imorse...

Jag kom till jobbet en timme för tidigt och trodde att dom drev med mig när dom frågade vad jag gjorde där så tidigt. Så förvirrad jag tydligen kan vara... hahaha :-D

Kram
/Ali

Alla hjärtans dag
Det är lite i sista stund men jag vill skicka en extra hjärtlig kram till alla fina vänner idag.
Egentligen tycker jag att det kanske inte borde behövas en speciell dag för att visa att man bryr sig om varandra, men när det nu gör det är det väl bara att svepas med... :-)

Kram på er!

/Ali

RSS 2.0