Helg som rusat förbi

Helgen har svept förbi i snabb fart (as always) och det är en ny vecka. På jobbet blev jag och min kollega klara med bokslutet i torsdags, så nu gäller det bara att komma ikapp med allt som har hamnat på efterkälken den senaste veckan, men sen är allt "som vanligt" igen.

I fredags var jag på After Work på Olivers. Dom hade verkligen ryckt upp sig och hade jättegod mat på buffébordet. Kul, för de senaste gångerna har jag inte varit så imponerad när jag varit dit. Jag hann med nöd och näppe svälja ner sista tuggan innan syrran hämtade upp mig för att ta med mig på Plannjas 2:a kvartsfinalmatch. Tyvärr förlorade dom med ETT ynka poäng... så nära, så nära... Sen direkt iväg till en av mina bästaste (jadå, jag veeet ... fniss) vänner som fyllde år.  Hon fick bl a detta kort: 


Ser att jag har varit lite för snabb med att fotografera kortet. Det HELT färdiga resultatet är lite glittrigare, bl a i blomman och på det mönstrade pappret.

Lördagen började med att syster ringde och ville ha fikasällskap. Hon hade tagit lite egentid och var på stan utan sambo och barn. Jag lurade med mamma och vi mötte upp syrran på Åhléns. Det var länge sedan vi träffades samtidigt bara vi tre, så vi blev kvar ett bra tag. Trevligt och mysigt!
På kvällen såg jag melodifestivalen hos J och H. Snacka om att det var spridning mellan poängen! Jag tycker att låten som till slut vann är rätt bra, det har jag tyckt sedan delfinalen, men hade nog ändå önskat att någon annan skulle fått åka till Moskva.

På söndag var det dags för 4-årskalas hos söta Abbe. Där var det livat trots att dom bara var 4 barn. Jag säger då det... hade jag bara haft en tredjedel av deras energi skulle jag vara nöjd. :-)

Innan jag avslutar för idag måste jag bara gratulera min kära vän Ejja och hennes familj som numera är 4 personer. De fick en liten kille i fredags. Kramar till er alla fyra!! Ser fram emot att träffa lillkillen...

Kram från mig!
/Ali


Ljus i tunneln

Tar en snabb paus från alla sjuor, nior, plus och minus och gör ett litet inlägg. :-)
Efter att ha tillbringat i snitt 11 timmar per dag på jobbet de senaste 5 dagarna börjar jag skymta ljuset i tunneln där framme. Det känns skönt, för de senaste dagarna har det inte blivit mycket annat gjort än jobb...

Jag är såå pysselsugen!

Nåväl, snart är vi klara och kvällarna är mina igen...

Ha det bra!


Kram
/Ali


Helg med grusade planer

Jaha, då var det äntligen fredag och jag har sett fram emot en helg utan något annat inplanerat än att jag skulle ta tag i mitt sovrumsprojekt.
Det var vad jag trodde.
Istället blir det jobb både lördag och söndag... tjolahopp tjolahej!
Jag och min kollega J fick i veckan veta att vi måste vara klara med årsbokslutet redan nästa vecka i stället för sista mars som först var bestämt. Det är med andra ord bara att rulla upp ärmarna och sätta fart. Tack och lov har vi liiiite modernare hjälpmedel än denna: 

Förhoppningsvis får alla ni andra en
betydligt roligare helg!

Kram
/Ali

Scrappat

Jag har varit på scrapträffar de två senaste lördagarna. Jätteroligt att pyssla hela dagarna, men tyvärr blir det ju inte mycket annat gjort... Nu måste jag ägna nästa helg till att få lite ordning i hemmet. Har planer på att göra om i sovrummet, så jag behöver ta en tur till färgaffären och förhoppningsvis hitta några fina tapeter... ELLER så målar jag bara... ELLER så blir det en tapetfond och resten målat... hmm, inte lätt att bestämma.

Jag har tre födelsedagar på gång de närmaste 2 veckorna så jag har gjort några kort nu på träffarna. Ett av dem måste jag vänta med att visa men de andra två ser ut så här:

Det blev 2 LO´s också. Jag bestämde mig för att göra dom i storleken 8x8'' och det var faktiskt en smidig storlek att arbeta med, särskilt när man inte vill ha alltför mycket lull-lull på layouterna. "Modellen" är systersonen som är en riktig guldklimp, men jag är förstås ganska partisk, haha.

 Det var allt för denna gång!

Kram
/Ali

RSS 2.0