Påskkort

Just nu pågår det en CC på Scrappiz som håller på tom 25/4.
Jag har gjort ett bidrag till en av korttävlingarna. Det är en skisstävling och så här blev mitt kort:


Jag har även denna gång använt papper från PION Design!

I torsdags var jag och E bjudna till A på middag och scrapkväll. Vi fick fantastiskt god mat och gott vin. Sen provade vi göra minialbum av papperspåsar!! Jag har velat prova det sedan jag såg några tjejer i Skellefteå som hade gjort jättefina album. Nu blev det av och det var riktigt kul. Mitt är inte klart ännu, och det lär nog ta ett tag, men jag ska visa det när det blir färdigt.

Kram från mig!
/Ali

Påsk

          


Önskar er alla en härlig och glad påsk!

Kram/

Ali

Bokkort

Jag har gjort ett kort till en av aprilutmaningarna hos Svensk Scrapbooking. Den enda regeln var att man skulle göra ett kort med en annorlunda vikning. Jag gjorde ett sk bokkort och använde fina papper från Pion Design. Det är första gången jag provar den här vikningen och så här blev resultatet: Jag tycker det är jättekul att testa nya vikningar och tar gärna emot förslag på alla möjliga varianter.

Ha det bra!

/Ali


Mars-bidrag

Under mars har jag skickat in bidrag till några utmaningar/tävlingar. Jag brukar ofta tänka att jag ska vara med i olika tävlingar men i slutändan blir det sällan att jag skickar in något.

Först ut är Scrap-Perras tävling där man fick skapa fritt, dock med några måsten. Det blev en LO med foton från när Lukas var pyttig...


Nästa är en skisstävling hos Stellas. Här har jag scrappat foton från min Londonresa för många år sedan:


Sist och minst är mitt bidrag till Pysslarnas mars-tävling där vi skulle göra påskkort.
Fick inspiration av E och gjorde ett kort med inbyggda chokladgömmor.
Nästa helg är det dop för Signe, systerdottern, så innan dess behöver jag knåpa ihop ett dopkort. Visar det sen...

I dag tog jag ledig från jobbet. Mest har jag donat hemma, men hann med att bjuda Å på lunch och hade lagat laxsoppa efter ett nytt recept. Med lite egna initiativ utanför receptet blev den rätt god... :-)

Trevlig helg allihopa!

/Ali


RSS 2.0