Åtta kort och en LO

Oj vad tiden går fort, kanske dags för en liten uppdatering... :-)

Förr-förra helgen var jag på pysselträff i Kalix. Supertrevligt som vanligt och jag fick ihop 3 LO´s, vilket nästan måste räknas som rekord för min del. Jag kan bara visa en av dom än så länge, men slänger in några bilder på kort som jag gjort tidigare också.

Ostindiefararen GÖTHEBORG:
Bilderna är från i somras då skeppet lämnde Luleå under pompa och ståt, och sen avfyrade kanonerna innan dom seglade vidare.  Jag ångrar faktiskt att jag inte tog chansen och gick ombord när dom hade visning.


Några blandade kort:
   
   
(Klicka för större bilder)

Ha ett trevligt slut på arbetsveckan!

Kramis
/Ali

Inte bara räkningar...

Ibland är det extra kul att komma hem...
Idag väntade två paket med härliga scrap-grejer i brevlådan!! Helt perfekt eftersom det är träff med klubben Pysslarna på lördag. Det ska bli såå trevligt att träffa alla och sitta och scrappa en HEL dag, även om det ibland nästan blir mer prat än pyssel, haha.I morgon ska jag på After Work på Olivers med väninna V och kollega J. Det blir en trevlig avslutning på arbetsveckan, men för min del får det bli en relativt tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt på lördag.

Önskar alla en härlig helg!

Kram
/Ali

Vardagslunk och helgmys

Så... då var alla korta arbetsveckor över och vardagen tillbaka. Nu är det bara hela veckor ända fram till påsk... Jag har tyvärr inte kunnat njuta fullt ut av lediga dagar eftersom förkylning och magsjuka har avlöst varandra. Nu mår jag bra igen och det känns skönt.

I lördags var jag på stan och strosade omkring tillsammans med syster och söta systersonen Lukas. Det känns som att det är jättelänge sedan jag gick på stan. Behövde vanliga vardagskläder och hittade faktiskt några tröjor som jag slog till på. Sen var vi på Åhléns och fikade supergod pecannötspaj. Rekomenderas verkligen! På kvällen bjöd syster på middag så kvällen spenderades hemma hos dom och jag fick mysa med Lukas en stund till...Visst är han en sötis... fniss.

På söndag var jag på kalas. Min vän A´s dotter fyllde 1 år! Snart 4-årige storebror tyckte dock att det räckte med kalas för lillasyster och att det borde vara hans tur nu...

Har även haft en beställning på ett kort som det inte skulle vara så mycket lull-lull på. Det var till en 70-åring och resultatet blev detta:

 


Kram från mig!

/Ali


RSS 2.0