Earth Hour 2010

Kom ihåg att släcka lyset under en timme på lördag!!

Själv sitter jag förmodligen i bilen på väg hem då det är dags, och då känns det ju lite vanskligt att släcka lyset... bilens alltså. ;-)

Kram!

/Ali


Sommarställe i snö

Idag har jag varit ut med en soffa och ett slagbord till stugan. Eftersom stugan ligger på en ö är det enklast att köra ut större grejer på vintern i stället för att krångla med sånt i båten. Det var VÄLDIGT mycket snö där och jag fick skotta mig fram till dörren. Det har varit ett strålande väder och nästan alla stuggrannar var på plats. Kul!
Här är några bilder:Här under snöhögarna är altanen...


Snart inne...
Och där, halvt begravt i snö, ligger bastun...
Jag erbjöd grannen R att låna bastun mot att han skottar sig in... (tror inte att han nappar).

Det var en härlig dag och jag hade tur att få hjälp av Å, mamma och G. Hade aldrig fixat det annars.

Suss gott!

Kram
/Ali


Handarbetas candy

Måste förstås ta chansen att vara med i Handarbetas blog-candy... prova lyckan du med!


(Klicka på bilden så kommer du dit)

Kram

/Ali

??

Har haft en bra helg som började med en trevlig kväll hos vännen E och hennes söta barn. Blev bjuden på god taco-middag och tecknad film med 3-åringen. På lördag var det först mysig fikaträff med M och C, och sen hade jag syster med familj på middag och på söndag umgicks jag med mamsen ett tag på dan. Det har alltså varit en trevlig och bra helg.
Nu är det måndag kväll och under dagen har jag känt att jag blivit mer och mer nedstämd. Varför? Vad har jag att känna mig nere över? Måste jag alltid tänka och grubbla så jäkla mycket över saker. Jag blir så less på mig själv. Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och skaka på huvudet så att olutskänslan försvann.
Det känns nog bättre i morgon... men vem kan somna med en klump i magen?

Kram

/Ali


RSS 2.0