Still here...

Nope, jag har inte glömt bort min blogg, har bara inte haft något speciellt att berätta... Dagarna och veckorna rullar på i snabb takt, och jag vet inte vad jag gör av tiden. Det känns som om det bara är jobba-äta-se lite TV-sova. Jag vill ha semester!!!!  Planerar så mycket som jag vill göra, men sen så blir det inget alls.
Jag har tom tappat både lusten och inspirationen att pyssla och det tycker jag är så himla tråkigt. Tydligast märks det väl på att jag inte ens har lust att shoppa nya pysselgrejer, vilket iofs kanske inte är så dumt, haha.
Vad gör man när det man egentligen tycker är jättekul plötsligt inte alls lockar, utan bara känns besvärligt och pressande?

I kväll har jag i alla fall varit på bio på förhandsvisning av State of Play med bl a Russel Crowe, Helen Mirren och Ben Affleck. Det är en triller som var väldigt spännande stundvis och som dessutom inte slutade som jag hade gissat. Gå och se den!
Varför går jag inte oftare på bio egentligen? Det är ju oslagbart att se film på bio i jämförelse med det lilla frimärket till TV som jag har hemma. Jag går nästan och hoppas på att TV'n ska gå sönder så jag kan motivera ett köp av en ny fin platt-TV, men än så tuffar den på.

Till helgen är det 1-årskalas för gullplutten Lukas, systersonen. Han är ialla fall en glädjespridare som skänker lycka rätt in i hjärtat.

Ha det bäst, kram från mig!

/Ali 


GLAD PÅSK

Nu är det äntligen dags för lite påskledighet... och då har jag gått och blivit ordentligt förkyld. Alltså samma visa som i julas. Boooring!

Hur som helst vill jag önska alla er som tittar in här en härlig påsk med möjlighet att vara utomhus i fint väder, även om det inte verkar så lovande här i trakterna iaf...Kram från mig!

/Ali

Nejdå...

... jag har inte gått upp i rök, även om det kanske är vad ni, kära besökare, tror... 
Kan (tyvärr) inte ens skylla på att jag har pysslat så mycket att jag inte hunnit blogga. Har inte rört varken papper eller lim på flera veckor, men nu ska det bli ändring!! Nu i helgen är det äntligen dags för årets PYSSELMÄSSA. Det ska bli så himla kul att träffa alla glada tjejer och även få ett och annat gjort. Jag har anmält mig till en nybörjar-workshop i smyckestillverkning. Jag har ingen aning om vad man kommer att lära sig, men det ska bli kul att prova på. 

I brist på annat visar jag några LO´s med resebilder som jag har gjort tidigare.Efter helgen hoppas jag på att kunna visa några nya alster!

Kram till er alla som tittat in trots att det inte hänt så mycket under ganska lång tid.

/Ali

RSS 2.0