Sista i första

Så har redan hela januari gått... Inte passerade väl tiden så här snabbt förr??

Jag har jobbat väldigt mycket de senaste veckorna, så den här helgen hade jag bestämt mig för att vara ledig vilket jag också har varit. Lovely! På lördag var det "fika-på-stan" som gällde, trevligt! Det har öppnat ett nytt café som vi skulle testa, men det var fullt så det fick bli T.A.´s istället som alltid är bra.
På kvällen kom V hit och vi såg Robinsson-finalen. Jag har inte alls följt med i programmet så jag hade ingen egentlig favorit, men det var ju kul att en kille från Ske-å vann...

Jag har skickat in ett bidrag till Pion Designs januaritävling. Det gällde att lifta Blommigs LO och så här ser min tolkning ut:

Det är Lukas som drömmer sig bort mellan tuggorna när han blir matad med spagetti och köttfärssås dagen efter midsommarafton. Jag gillar bilden jättemycket, tycker om stillheten i den.

Jag har gjort ett till s.k. staffli-kort också, men batteriet i kameran la av när jag skulle fota så det visar jag en annan gång.

Nu ska jag ta en kopp te och dra filten omkring mig och kolla på film. :-)

Kramar

/Ali


En award!

Så kul! Jag har fått min första award med inbyggd utmaning...
Tack snälla Sussi!

Med den ingår det att jag ska kopiera awarden till min blogg och länka till personen som jag fick den av. Jag ska berätta sju intressanta fakta om mig själv. Sen ska jag välja sju andra bloggar att ge awarden till samt länka till deras bloggar och lämna en kommentar att dom har fått en award.

Då kör vi:

Sju intressanta (?) fakta om mig:
- Älskar att pyssla, men tar mig för sällan tid att göra det.
- Är beroende av Försvarets hudsalva.
- Måste slå på TV´n en stund, även om jag kommer hem sent.
- Jag får obehagsrysningar och gåshud av hack i naglarna.
- Är rädd för att behöva bli sövd.
- Gråter till film, sorglig som lycklig.
- Är Queen-of-snooze på mornarna.

Jag vill ge awarden vidare till:
Eivor, Jeanette, Johanna, Catta, Annelie, Erika, Jonna

Känn dock inget tvång att vara med, det är helt frivilligt!

Kram

/Ali


Några små skapelser

Jisses vad tiden springer iväg. Jag tycker det var nyss man höll på att planera för jul- och nyårsfirande.

När det var så kallt som i förra veckan gick jag nästan i ide. Kom hem efter jobbet, åt middag och sen var den enda vettiga sysselsättningen att gömma sig under varma filtar och vänta på att det skulle bli varmare. Att hälsa på någon som inte kunde låna ut ett eluttag till bilen var helt uteslutet. När men är inne kan man i alla fall pyssla så jag gjorde ett kort till lilla Elvira som fyllde 2 år i söndags. Idén till vikningen fick jag av Ejja.


Jag och Viktoria köpte present tillsammans och hon fick en Mumin-tunika i turkost med tillhörande tights som vi hittade på Lindex. Det är glitter i blommorna på tunikan - supersött!
 


Hittade ett kort som jag har gjort tidigare men inte visat, så här kommer det:


Och när jag lika håller på så kommer även den utlovade asken som var en julklapp till mamma med 2 armband i.


Det var allt för ikväll.


Sov gott!

/Ali


RSS 2.0