Shoppat lite...

Som jag har skrivit förut har det ju varit lite si och så med min pysselinspiration, men nu börjar det kännas som att den är på väg tillbaka. I helgen ska jag till Kalix på Pysslarnas årsmöte kombinerat med träff. Det börjar redan i morgon kväll med middag och fortsätter sen både lördag och söndag, men jag kommer att åka hem på lördag kväll. Jag ser verkligen fram emot helgen, det ska bli jättetrevligt att träffa alla.
Jag har tom shoppat lite inför helgen. Tänkte att lite nya papper och stämplar skulle hjälpa inspirationen på traven...


Stämpelset från Inque Boutique/See d´s, Nightingale.......blommor och brads...... åsså några papper.

Väntar på några fler grejer, men de har inte hunnit komma. Hoppas på att de ligger i brevlådan i morgon!


Nu ska jag packa inför helgen. Åker direkt efter jobbet i morgon, så allt måste vara klart i kväll.

Ha en trevlig helg, det ska jag ha!!

Kram
/Ali


Tävlingstips

Jag råkade snubbla över en tävling hos Lena när jag klickade runt på olika bloggar. Titta in och var med i tävlingen, eller bara för att spana in alla fina alster.

Lycka till!

/Ali

Vår i luften

Nu börjar det äntligen bli lite varmare ute. Solen skiner och det är härligt att känna att den även värmer upp våra vintersinnen så man blir piggare och faktiskt också lite gladare. Häromkvällen när jag var på cykeltur tog jag några bilder på knoppar som är på väg att slå ut, här ser ni två av dem...
Ikväll är det melodifestivalen och det måste man ju se... Jag ska bjuda syster med familj på middag och sen ska vi kolla på festivalen. Som självutnämnda experter kommer vi naturligtvis att kommenter låtar, kläder och frisyrer, fniss.
Jag undrar vad Ernman egentligen har för chanser... jag tycker att låten är helt ok (trots att man inte alltid hör vad hon sjunger) så jag hoppas att det går bra, men någon vinst tror jag nog inte på.

Nu ska jag åka och handla till middagen.

Kram
/Ali

Pyssel och prylar

I helgen har jag varit på loppis i Arcus med mamma och syster. Vi kom dit några minuter innan dom öppnade och det var megalång kö. Jag hade visserligen en biljett som gjorde att jag hade kunna gå förbi kön, men kamratlig som jag är stannade jag och köade och huttrade med de andra...  :-)
Som vanligt var det mycket folk och trångt kring vissa bord men jag lyckades iaf fynda 2 glasburkar och en ljusstake som kommer att få flytta ut till stugan så småningom. Jag köpte 6 st jättefina dessertskålar också men glömde ta kort på dessa.

                


Tidigare i veckan var det 1-årskalas för Lukas. Jag köpte jättesöta blå/turkosa-randiga gummistövlar och en Bamse-huvjacka som också var blårandig. Han fick även ett färgglatt trätåg som man har som dekoration på bordet vid födelsedagar. Man sätter aktuell siffra i "loket" och ett ljus i varje "vagn".

Sen hade jag förstås gjort ett kort också, (tack Kristin för det söta elefantmotivet...):


Nu är det dags att ladda för en ny arbetsvecka.

Kram
/Ali

Tävling hos Tjohalia

Kolla vilka fina vinster i Tjohalias utlottning. Tävlingen sponsras av Design &Sömnad.

1. Kakfat i akryl från Lob design
2. Charmig röd börs från Malin Westberg collection
3. Termometer i form av en katt från Pluto


Vilken vinst skulle du välja??

/Ali

Två år...

Idag är det den 1:a maj och det är 2 år sedan min pappa dog.
Kan inte förstå att det gått TVÅ år sedan den kvällen... Den är tydligt fastetsad i minnet, men samtidigt känns det väldigt länge sedan, mycket längre är två år. Allt gick så fort och var så oväntat... tog bara några timmar efter vi kom till sjukhuset innan han var borta.
Jag blir så ledsen när jag tänker på allt jag skulle vilja säga, fråga och prata om som jag inte hann, och jag skulle önska att det vore möjligt att få en enda sista chans att tala med honom...

Det är lätt att man tänker "jag ska..." och "sen..." för man tror inte att tiden man har ska ta slut så abrupt, men plötsligt gör den det och man står där och undrar vad som hände. Så jag avslutar med att säga som min vän A har sagt... Duka med de finaste porslinet även en vanlig tisdag, det är ett minst lika speciellt tillfälle som något annat...

Kram 
/Ali

RSS 2.0